Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 2
Προφίλ
 

Η επιχείρηση ΣΟΦΙΑ ΣΗΜΙΤΗ-Αντιπροσωπείες ασχολείται αποκλειστικά με την αντιπροσώπευση μεγάλων οίκων του εξωτερικού –κυρίως της Ευρώπης- οι οποίοι παράγουν α’ ύλες και υλικά συσκευασίας για διάφορους τομείς όπως:

-Βιομηχανία Καλλυντικών & παραφαρμακευτικών σκευασμάτων.
-Προϊόντων καθημερινής περιποίησης και Υγιεινής (Personal Care).
-Βιομηχανία Επεξεργασίας Τροφίμων.
-Βιομηχανία Απορρυπαντικών
-Κηπευτικά εξαρτήματα ψεκασμού κλπ.

Η επιχείρηση ΣΟΦΙΑ ΣΗΜΙΤΗ-Αντιπροσωπείες ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1984 προωθώντας αρώματα, αιθέρια έλαια και Λανολίνη, στον χώρο των καλλυντικών. Εκτοτε, οι τομείς στους οποίους απευθυνόταν, διευρύνθηκαν με αποτέλεσμα να επεκταθεί σε άλλες α’ ύλες όπως οι Δραστικές Ουσίες που τότε μόλις άρχιζαν να κινούν το ενδιαφέρον των μεγάλων διεθνών εταιρειών και σε υλικά συσκευασίας που προορίζονταν για τα καλλυντικά προϊόντα αλλά και τα τρόφιμα.

Η Σοφία Φιλίππου-Σημίτη που έστησε αυτή την επιχείρηση, είχε πίσω της μια προϊστορία οικογενειακών επιχειρήσεων στον τομέα των επίπλων που ανάγεται από το 1884 και που ατυχώς τερματίστηκε το 1962. Δεν μπόρεσε να εξακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση, όμως από μια τυχαία σύμπτωση στράφηκε στον χώρο των καλλυντικών και λίγο μετά επεκτάθηκε στην συσκευασία τροφίμων και παραφαρμακευτικών και είχε την ικανοποίηση να δεί τα τμήματα αυτά να προχωρούν και να διευρύνονται. Κυρίως όμως, κράτησε την υπόσχεση της. Έτσι, όταν ξεκινώντας διαβεβαίωσε τους πελάτες της ότι Σκοπός της θα ήταν η Σωστή, μέσα στα πλαίσια του δυνατού, Άμεση εξυπηρέτηση τους, φρόντισε αυτό να μην μείνει μια απλή υπόσχεση αλλά να γίνει Πραγματικότητα.

Αυτή τη στιγμή, μπορεί ο κάθε πελάτης να επισκεφθεί τους καλαίσθητους χώρους της μόνιμης έκθεσης και να επιλλέξει ανάμεσα από τις πλούσιες συλλογές δειγμάτων, τα προϊόντα που χρειάζεται για να αναπτύξει μια νέα σειρά ή ακόμη να ανανεώσει μια παλαιότερη.

 


Κοντά μας μπορεί κανείς να βρεί:

Α’ ΥΛΕΣ
-Δραστικές Ουσίες.
-Αιθέρια Έλαια & Αρωματικές Ύλες.
-Αρώματα για καλλυντικά (κολόνιες, σαμπουάν, κρέμες) αλλά και για βιομηχανική χρήση όπως αρωματισμό απορρυπαντικών, αρωματισμό χώρων (Air Fresheners) , κεριών & Reed Diffusers,  πλαστικών ειδών κλπ.

ΗΜΙΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ (Private Label)
-Έτοιμες κολόνιες παραγωγής εξωτερικού.
-Καλλυντικά περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών. BB CC Creams.

-Μακιγιάζ, όπως mascara, eyeliner πούδρες compact και Terra, blushers, baked (ψητές σκιές και πούδρες) κραγιόν, lip gloss κλπ.,
-Βερνίκι νυχιών με δυνατότητα να έρθει έτοιμο συσκευασμένο σε φιαλίδιο επιλογής σας.
-Μολύβια και μαρκαδοράκια μακιγιάζ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ
-Θήκες Μακιγιάζ (κραγιόν σκιές, πούδρες compact, Blusher κλπ).
-Σφουγγαράκια και πονπον μακιγιάζ καθώς και applicators.
-«Νυχιέρες» και ειδικές θήκες δειγματισμού κραγιόν.
-Ξύστρες.
-Γυάλινα φιαλίδια για αρώματα και κολόνιες, αλλά και για βερνίκι νυχιών καθώς και τα σχετικά «αξεσουάρ» τους όπως πώματα, πινελάκια κλπ.
-Γυάλινα βάζα για κρέμες περιποίησης με τα ανάλογα πώματα και προστατευτικούς δίσκους.
-Τα ίδια αντικείμενα υπάρχουν και σε μια πολύ πλούσια και καλαίσθητη γκάμα σε πλαστικό υψηλής ποιότητας.
-Αντλίες και πώματα για αρωματικά προϊόντα αλλά και για προϊόντα περιποίησης.
-Περιέκτες Airless αλλά και παρόμοιους περιέκτες που δεν είναι Airless όταν αυτό δεν είναι απαραίτητο για το προϊόν σας.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ & ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ & ΞΥΛΟ
Κατάλληλα τόσο για την συσκευασία καλλυντικών όσο και τροφίμων.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
-Γυάλινα βάζα, φιάλες κρασιού και Ketchup, Passata καθώς και μεταλλικά πώματα twist off αλλά και πλαστικά κατάλληλα για μαγιονέζα, Ketchup διάφορες σάλτσες κλπ.
-Μεταλλικές φιάλες αλουμινίου με πλαστικό πώμα ρυθμιζόμενης ροής λαδιού.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ & ΚΑΛΟΥΠΙΑ
-Μηχανήματα για θερμοκόλληση ειδικών μονωτικών δίσκων.
-Ανοξείδωτα Καλούπια για κραγιόν και σκιές μακιγιάζ.

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ
Κηπευτικά Ψεκαστήρες και αντλίες μεγάλης δυναμικότητας και αντλίες μεγάλης δόσης για βιομηχανική χρήση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
-Σχετικά με τις α’ ύλες και συγκεκριμένα σε ότι αφορά στις Δραστικές Ουσίες σας γνωρίζουμε ότι μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με εμπεριστατωμένα τεχνικά ντοσιέ, φόρμουλες δείγματα, και ιδέες marketing.
-Εκτός από τη δυνατότητα ανάπτυξης προϊόντων στους χώρους παραγωγής του πελάτη, προσφέρουμε τη δυνατότητα ανάπτυξης  προϊόντων από ξένους οίκους που διαθέτουν εμπειρία σ’αυτόν τον τομέα. Μπορείτε λοιπόν να προμηθείτε «έτοιμο» προϊόν είτε σε μορφή bulk σε βαρελάκια, είτε μέσα στους κατάλληλους περιέκτες που εσείς θα έχετε επιλέξει και που θα φέρουν το λογότυπο σας. Με λίγα λόγια θα μπορείτε ακόμη κι αν δεν έχετε εργοστάσιο ή εργαστήριο παραγωγής καλλυντικών, να παραλάβετε το «δικό σας» προϊόν έτοιμο προς πώληση. Έτσι μπορείτε να παραγγείλετε μακιγιάζ ή κρέμες-γαλακτώματα-σαμπουάν κλπ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 3