Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 2
Αρχική σελίδα
 

Η ΣΟΦΙΑ ΣΗΜΙΤΗ με περισσότερα από 30 χρόνια στον χώρο των υπηρεσιών - προμήθειας α' υλών και υλικών συσκευασίας για την παρασκευή καλλυντικών - έχοντας σαν πρωταρχικό σκοπό και κύριο μέλημα την άριστη εξυπηρέτησή σας,  απευθύνεται σε σας,  τους Έλληνες παραγωγούς και προικισμένους επιχειρηματίες,  προκειμένου να σας προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των προϊόντων σας.

Συνεργάζεται με Ευρωπαίους κυρίως παραγωγούς και αντιπροσωπεύει οίκους του εξωτερικού. Η επιλογή αυτών γίνεται με ιδιαίτερη επιμέλεια και έχοντας ως βασικά κριτήρια επιλογής την αξιοπιστία τους και την ποιότητα των προϊόντων τους.

Για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των καλλυντικών σας προϊόντων, σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις: Πρώτες Υλες όπως αρώματα, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα και δραστικές ουσίες,  συσκευασία για προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ: ημιέτοιμα και τελικά προϊόντα, προϊόντα περιποίησης για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα με δυνατότητα ιδιωτικής ετικέττας, προωθητικά υλικά : τσαντάκια, νεσεσαίρ, εύκαμπτες αυτοκόλλητες ετικέτες από ημιπολύτιμο μέταλλο όπως ο κασσίτερος και ο χαλκός με ανάγλυφο ή εγχάρακτο το λογότυπο σας ή ακόμα ετικέτες από εύκαμπτο φλοιό ξύλου σημίδας διακοσμημένο με laser σε στυλ πυρογραφίας,  κουτιά από το ίδιο εύκαμπτο ξύλο επίσης διακοσμημένα με την ίδια τεχνοτροπία. Υλικά συσκευασίας και προωθητικό υλικό και για τρόφιμα.

Καλούπια για κραγιον και σκιές και μηχανήματα για επικόλληση προστατευτικών δίσκων για τα βάζα σας.

Βιομηχανικά αρώματα για απορρυπαντικά, κεριά, Reed Diffusers, αρωματισμό χώρων κλπ. υλικά συσκευασίας για τον χώρο της βιομηχανίας.

Ψεκαστήρες απλοί και προπίεσης για τον χώρο της γεωργίας και της κηπευτικής.

 

 

Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 3