Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 2
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ/ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ/ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ » ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΩΜΑ, ΜΑΛΛΙΑ » HAIR CARE » Hair Care

Περιγραφή

Hair Care
Hair Care

Η εταιρεία ANCOROTTI Skincare έχει επιλέξει σαν αποστολή της την έρευνα και την καινοτομία. Αναπτύσσει συνεχώς νέες  φόρμουλες που γεννούν  νέα πρωτοποριακά προϊόντα με μοναδικά αποτελέσματα.
Η γνώση που διαθέτει η ANCOROTTI Skincare στον τομέα της περιποίησης μαλλιών είναι ένα από τα κύρια επιτεύγματα της εταιρείας της που οδήγησε στην δημιουργία της ΑNCOROTTI Hair Care. Μοναδικά Προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών με βάση την καινοτομία και την έρευνα, αποτελεσματικά από την πρώτη κιόλας χρήση:


ANTI HAIR LOSS: Πρόκειται για μια εξειδικευμένη σειρά για αδύνατα και προβληματικά μαλλιά. Έχουν πραγματοποιηθεί ακριβείς μελέτες με εξαιρετικά τεστ αποτελεσματικότητας  έτσι ώστε να παρέχονται απολύτως ασφαλή αποτελέσματα.  Οι φόρμουλες των προϊόντων αυτών δημιουργήθηκαν σύμφωνα με την τελευταία τάση της αγοράς.  Η ΒΙΟΧΗΜΙΑ του ΠΥΡΙΤΙΟΥ & των ΠΕΠΤΙΔΙΩΝ εφαρμοζόμενη ως τώρα στον κόσμο του SKIN CARE κάνει τώρα την εμφάνιση της και στον κόσμο του HAIR CARE.
Σαμπουάν για την τριχόπτωση (PFSCHA039.1) . 
Λοσιόν για την πρόληψη της τριχόπτωσης  (PFFLUI015)


HAIR CARE SYSTEM:  Κατά του φριζαρίσματος - για πολύ σγουρά μαλλιά. Δυο εξειδικευμένα προϊόντα για σγουρά, ατίθασα μαλλιά. Εύκολα στη χρήση και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Η φόρμουλα τους περιέχει ιχνοστοιχεία που αναζωογονούν και συμβάλουν στην αναδόμηση των άτονων μαλλιών. Πειθαρχεί τα ατίθασα μαλλιά  εξασφαλίζοντας μια λεία όψη, δίνοντας τους λάμψη και καθιστώντας τα απαλά και ανάλαφρα.
Σαμπουάν χωρίς Χλωριούχο Νάτριο (PFSCHA035)
Θεραπευτικό Γαλάκτωμα για Επαγγελματική Χρήση (PFFLUI010)


HAIR LINE
Μάσκα σε Υγρή Μορφή (0458.02)
Leave on Beauty Serum (PFLABO001.04)
Σαμπουάν Αναδόμησης σε μορφή Κρέμας  (PFSCHA038)
Μάσκα Αναδόμησης Μαλλιών (PFBALS002.1)
Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν με Αιθέρια Έλαια (PFSCHA026)
Τονωτικό σαμπουάν (PFSCHA035.2)
Αντιηλιακό λάδι μαλλιών σε spray (0452.01)
Styling gel (PFGEL021)

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω προϊόντα πιέστε εδώ.

Σύγκριση
 
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 3